Supermarktacties verse groenten en fruit in week 28 2010

Slide 1
Arbeid

Een goede en betrouwbare werkgever

Slide 2
Energie

Van energieverbruiker tot energieproducent

Slide 3
Imago

Werken in de tuinbouw loont

Slide 3
Markt & Ketens

Ketensamenwerking informatie, logistiek en markt

Slide 3
Plantgezondheid

Duurzame landbouw door goede plantgezondheid

Slide 3
Voeding & Gezondheid

Volledig beheersen van voedsel- en veiligheidsrisico's

Slide 3
Water & Klimaat

Water en Klimaatsverandering positief gebruiken voor land- en tuinbouw

previous arrow
next arrow

12-07-2010

In week 28 zijn 8 supermarktformules die verschillende soorten tomaten in de aanbieding hebben. Een formules geeft 50% korting op alle soorten tomaten. Daarnaast zijn er diverse aanbiedingen met bospeen, broccoli en ijsbergsla.

Het aantal aanbiedingen met vers fruit is in week 28 bijna even groot als van verse groenten. Zes formules hebben nectarines voordelig in de schappen liggen. De Galia meloen is bij 5 formules voordeliger geprijsd. Verder zijn er aanbiedingen met perziken en zachtfruit

Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsaanbiedingen van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Het betreft acties die op de websites van de formules worden vermeld. Download de aanbiedingen van week 28.

Wekelijks wordt een overzicht samengesteld met de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit bij de volgende formules: Albert Heijn, Boni, C1000, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk van den Broek/Digros/Bas van der Heijden, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Lidl, Meermarkt, Nettorama, Plus, Poiesz, Spar, Super de Boer, Vomar.

Teelt- en handelsbedrijven kunnen gratis deze informatie ontvangen. Wilt u wekelijks per e-mail een overzicht ontvangen met de aanbiedingen van verse groenten en fruit bij Nederlandse supermarktformules stuur dan een e-mail naar [email protected].