Nieuwe Floriadefilms online

Slide 1
Arbeid

Een goede en betrouwbare werkgever

Slide 2
Energie

Van energieverbruiker tot energieproducent

Slide 3
Imago

Werken in de tuinbouw loont

Slide 3
Markt & Ketens

Ketensamenwerking informatie, logistiek en markt

Slide 3
Plantgezondheid

Duurzame landbouw door goede plantgezondheid

Slide 3
Voeding & Gezondheid

Volledig beheersen van voedsel- en veiligheidsrisico's

Slide 3
Water & Klimaat

Water en Klimaatsverandering positief gebruiken voor land- en tuinbouw

previous arrow
next arrow

Gerelateerd

15-07-2010

Op de website www.floriade.nl is vanaf heden de vernieuwde “making of film” van Floriade 2012 te bekijken. Hierin zijn onder meer recente opnames te zien van het park. Vanuit een hoogwerker is in juni het Floriadeterrein uitgebreid gefilmd.

Bekijk de “making of film” voor een uniek kijkje achter de schermen van Floriade 2012.

Ook is op de website vanaf nu een portret te zien van Paul Beck, Algemeen Directeur van de Floriade. Eerder bekleedde hij eenzelfde functie bij onder meer de Efteling en Endemol Theaterproducties. Presentatrice Karenanna Knopper ging drie dagen met Paul Beck op pad om de man achter de directeur te leren kennen.

Samen spreken ze niet alleen over de indrukwekkende gedrevenheid en carrière van de Floriadedirecteur, maar met name ook over zijn privéleven en zijn jeugd. Zo reizen ze in de film af naar Groningen, de stad waar Beck opgroeide, en bezoeken ze hier zijn ouderlijk huis. Uiteraard eindigen ze op het Floriadeterrein, en neemt Beck ons alvast mee in de wereld van Floriade 2012.

Ook is er weer een nieuwe aflevering van Floriade TV te bekijken op de website. De maandelijkse tv-uitzending staat dit keer geheel in het teken van Floriade Invites! De jaarlijkse open dag trok eind juni maar liefst 22.000 bezoekers naar het Floriadeterrein. In Floriade TV ziet u een verslag van deze prachtige dag.