Projecten

Slide 1
Arbeid

Een goede en betrouwbare werkgever

Slide 2
Energie

Van energieverbruiker tot energieproducent

Slide 3
Imago

Werken in de tuinbouw loont

Slide 3
Markt & Ketens

Ketensamenwerking informatie, logistiek en markt

Slide 3
Plantgezondheid

Duurzame landbouw door goede plantgezondheid

Slide 3
Voeding & Gezondheid

Volledig beheersen van voedsel- en veiligheidsrisico's

Slide 3
Water & Klimaat

Water en Klimaatsverandering positief gebruiken voor land- en tuinbouw

previous arrow
next arrow

De sector bepaalt
Elk jaar bepaalt de sector zelf welke projecten en activiteiten het PT financiert en op zich neemt. Bent u teler, handelaar of werknemer? Dan kunt u een voorstel aandragen via de knop Projectenaanvraag.

Het merendeel van de voorstellen komt binnen via sector- en werknemersorganisaties. Een belangrijke voorwaarde voor acceptatie door het PT is dat er draagvlak voor het projectvoorstel moet zijn binnen de sector.

Als het gaat om voorstellen voor technisch onderzoek dan brengt de Programma Advies Commissie (PAC) advies uit. In de sectorcommissie volgt daarna de uiteindelijke beslissing over het al dan niet uitvoeren van het project.

Projectenoverzicht
Wilt u weten welke projecten het PT uitvoert? Dan kunt u via de knop Projectenoverzicht gericht zoeken per sector, gewas, thema, staus of vrije tekst.

Als u bij de thema’s (Arbeid / Energie / Imago / Markt & Ketens / Plantgezondheid / Voeding & Gezondheid / Water & Klimaat) op het tabblad projecten klikt, kunt u de laatse 6 toegevoegde projecten van het betreffende thema zien.